Know there was something that, and something that I left behind

God Kväll! Idag har jag varit i stan mest hela dagen. Köpte en peruk, lösögonfransar och tyg som ja ska använda på maskeraden på lördag, ska ju ha med mig kamerna på maskeraden och fota en massa så bilder kommer ju. Tänker inte berätta vad ja ska vara en eftersom de är hemligt. heh! men kan ju säga att de kommer bli awesome.
Snart ska jag göra mig klar för sängen och sen ska jag se Once Upon A Time med brosan, har tvingat han att se, så vi börjar om från början!

This Is Me

Insåg att ja inte hade lagt ut någon bild på mig själv än på bloggen så tyckte de var dags!
 

Oh, mirror in the sky, what is love. Can the child within my heart rise above


Someday, I’ll be, living in a big old city, And all you’re ever gonna be is mean


I've seen that road before It always leads me here, leads me to your door.


Now here we are, so close, Yet so far, haven’t I passed the test?

Hej. Denna dag har varit riktigt seg och långtråkig och vädret har varit ritkgit deprimerande, regn och rusk! Och det blir inte bättre av att man är kär så det värker i hela kroppen...
Imorgon blir det iallafall att dra till stan och köpa in de jag behöver till maskeraden på lördag, är riktigt taggad. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda.
Nu har jag iallafall lagt mig i sängen och ska kika på någon serie innan jag sover, har längtat efter det hela dagen.

There’s just one life to live And there’s no time to wait


When I touch you like this And you hold me like that


And all you’re ever gonna be is mean, Why you gotta be so mean?


And I saw my reflection in the snow-covered hills


TOP CATS LEVERERADE

Hej! Sitter nu och återhämtar mig från gårdagens rock n roll! FY FAN VAD TOP CATS VAR BRA! , fullt ös var det.. (Värmländska pojkar är så sjukt underbara och det vet farmor eftersom farfar var från Kil.)
 Dansade hela jävla kvällen .. och enligt min stegräknare på mobilen så dansade ja över 20'000 steg haha . Känns ju i hela kroppen nu , men man mår som man förtjänar. Önskar att kvällen aldrig tog slut, synd att tiden går fort när man har roligt, tycker det borde va tvärt om.. ångrar lite att ja inte hade med mig kameran, men hade ändå varit svårt att fota eftersom vissa var som galna på dansgolvet och drygt att man ska va så kort. haha! Nu blir det att se någon serie och rita !

You can’t lead me down that road, You don’t know, what you don’t know

God morgon. Igår hände det inte mycket, städade lite, va ute på promenad med vovven och fotade lite. Såg massa Once Upon A Time avsnitt med haha! Det kommer även en massa snö igår, runt en decimenter  så snart ska jag ut och fota massa underbara snö bilder. Innan snön kommer så är man emot den, men när den väl är här så ångrar man sig direkt, är så mysigt på vintern när det är en massa snö och sol. Ikväll blir det ju att rocka loss, ska ju se Top Cats, Pepita Slappers och något annat rockabilly band, kommer bli awesome. Hoppas jag iallafall. Och nästa lördag blir det maskerad partaj, har äntligen kommit på vad jag ska vara. hehe
Men nu ska jag ut och fota, ska äntligen bli mer vinter på denna blogg, men har så många sommar och höst bilder som är redigerade, närmare 300, så kommer bli mycket bildbomber framöver. Och de redigerade bilderna tar ju aldrig slut heller eftersom jag redigera nya bilder lite nu och då. haha!
 
hade gött 

Your memory is breaking my heart, I'll pretend I'm okay with it all, Act like there's nothing wrong


I will leave my mark so everyone will know. I was here...


Glee - Teenage Dream

 
 
Usch.. blir så ledsen när jag ser denna video! De avsnittet var det sorgligaste någonsin, grät konstant!

I had to learn what I've got, and what I'm not, And who I am


25 Oktober

Hej på er. Idag klev ja upp tidigt, skulle följa med pappa när han skulle besikta bilen, sedan blev det en sväng på dollar store. Köpte en as fin Beatles tavla för endast 40 KR! Måste tillbaka snart igen och köpa de andra som fanns, måste ju ha något att hänga på väggarna när ja flyttar. 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart måla lite med akryl och kika på serier.  Blir nog att se Once Upon A Time <3
 

Morris 3


Before I Die


Washed up and ranting about the same old bitter things,


I see that you've come so far, To be right where you are, How old is your soul?


Dont You Worry Child

Hej. Dagen har varit rätt så lugn, har sett serier och varit ute på en promenad med vovven. Nu blir det mer serier och så tänkte jag rita lite, eller måla med akryl, får se vad det blir. Troligtvis promarkers. Just nu taggar ja lördagen, blir ju som sagt rockabilly partaj då. 3 band ska spela blandannat Top Cats. Kommer blir awesome.  Men nu serier och rita, hade gött
 

TELEPHONE

Har inte visat mitt nyaste köp. Hittade denna underbara sparbössa på en secondhand butik. Kan ju säga att jag är sjukt nöjd med köpet.
 

Bilder från helgen


When I leave this world, I'll leave no regrets


Glöm inte....

... att ställa frågor i min FRÅGESTUND här : http://faithfully.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment

If anyone asks, I'll tell them we just grew apart


You, with your switching sides, And your walk by lies and your humiliation

Hej. Har haft fullt upp i helgen och förra veckan. Har varit med Veronica mest varenda dag, vi har gått promenader och nördat serier, först Supernatural och nu Prison Break.. superbra serier även ifall ja har sett alla säsonger. I lördags blev det loppis runda med Veronica och hennes föräldrar, hittade inget kul. På kvällen blev de middag och fest i grillstugan, Veronica och hennes föräldrar käkade middag.
Idag vaknade jag vid 9, blev direkt ut och jaga med Evelina och hennes kille, sen hem snabbt och duscha och sedan dra iväg på en smink/hudkräms party till mammas kompis.
Har nu äntligen lagt mig i sängen och ska se någon serie, kan säga att de var riktigt gött, har haft huvudvärk hela dagen, samma sak igår. Usch!
 
Men nu serier, hade gött
 
 

Wild horses i wanna be like you


If I kiss you like this. And if you whisper like that


I finished crying in the instant that you left


LOL .. That's Me and its SO TRUE

Haha orkar inte, dags att sova nu kanske ?
 

Glöm inte...

... att ställa frågor i min FRÅGESTUND här : http://faithfully.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment
 

3x06: Locked Hearts and Hand Grenades


Someday, I’ll be big enough so you can’t hit me


I'm giving you all my love


Winter Wonderland

Hej. Har inte skrivit på ett tag nu igen, har inte haft tid och ork. Visar ju mest bilder. Helgen blev lugn, det regnade mest hela helgen men i söndags när det var uppehåll passade jag , mamma och syrran på att ta en sväng ut i skogen och plocka kantareller, hittade sjukt mycket fast det mesta var smått. Så om några veckor till är de stora och då bär de iväg ut igen.
 
Imorse när jag vaknade fick man en liten chock. Detta fick jag se..
 
 
 
 
 
 

But you were history with the slamming of the door


So.. take this love and take it down


FRÅGESTUND

Har bestämt mig för att ha en liten frågestund, så passa på att fråga om allt mellan himmel och jord. Svarar på alla frågor när jag har fått in en del.

We had to learn how to bend without the world caving in


The hearts I have touched, will be the proof that I leave


Universeum I


I want to say I lived each day, until I died


Is it real love? Or just madness..


Is this what it feels like to really cry?

Hej. Denna dag har varit seg och jobbig. Har städat, målat, fotat frost och drygat framför datorn. Just nu känns det seriöst inte bra.. Vill bara gå i ide och glömma allt för ett tag och bara sova bort resten av mitt liv..
 

Min prins?


But you don’t know, what you don’t know,

 

Jag saknar dig mindre och mindre

Hej. Igår blev det stan med Veronica och hennes mamma. Vi gick runt på stan och kikade, köpte 2 böcker, akrykfärger och säsong 5 av Supernatural. Blev stan idag igen med Veronica, hon hade ett möte på arbetsförmedlingen och hon ville att ja skulle haka på. Efter mötet gick vi på stan och sedan käkade vi lunch innan vi tog bussen hem igen. Sedan blev det Supernatural och tacos till middag, vi såg Supernatural från typ halv 4 till halv 10 , lite trött blev man, men det är så sjukt bra även ifall ja har sett alla avsnitten som vi kikar på nu. Imorgon blir det mer Supernatural och kanske måla. Får se, hoppas på bra väder imorgon så ja får ge mig ut och fota, var ett tag sen nu. Men nu ska jag sova, är sjukt trött. God natt
 

But when you touch me like this, And you hold me like that


Happy Birthday John!! We miss you ♥

HAPPY 72nd BIRTHDAY JOHN, du förändrade mitt liv<3
 
 

I took my love and I took it down


If Tonight Is My Last

Hej. Den här dagen har varit så sjukt tråkigt och extremt lång, har inte gjort någonting alls bara latat mig. Har regnat hela dagen med. Men nu har jag lagt mig i sängen och ska antingen se True Blood eller Spartacus, får se vad det blir.
 
 
 

You, have knocked me off my feet again, Got me feeling like I’m nothing


Paul McCartney


We've got a lot to learn, God knows we're worth it


Pretend I'm okay with it all, Act like there's nothing wrong

Godkväll. Har haft fullt upp idag, har bakat en massa tunnbröd och sedan havreflarn. Har haft främmande hela dagen, har också ritat.(bilden kommer strax). Kan säga att jag är riktigt trött, så nu har jag lagt mig i sängen och ska se på de nyaste avsnittet av Glee, gruvar mig,  har hört att det avsnittet kommer va väldigt sorgligt.. Får se hur det blir haha.
 

When people all stare, I'll pretend that I don't hear them talk


Well you can take me down, With just one single blow


You, with your voice like nails on a chalkboard, Calling me out when I’m wounded

Hej. Idag har jag städat, dammsugat och städat hos vovven. Nu sitter jag och ritar och deppar över det tråkiga vädret .. Det är kallt och mulet ute. Kvällen blir lugn, blir att se en massa serier och bara lata sig.
 

SUPER DUPER NATURAL

Yeey, då har man sett första avsnittet i säsong 8 av SUPERNATURAL, kan ju säga att man är klad att Impalan är tillbaka igen, den va ju saknad under nästan hela säsong 7. Jensen blir bara snyggare och snyggare och Jareds hår blir längre och längre, snälla nån, han borde klippa sig. Crowley kallade tillochmed Sam för moose haha. Ska bli spännande och se om denna säsong blir bättre en 6 och 7.
 

3x02: From the Edge of the Deep Green Sea


There were moments of gold And there were flashes of light

God kväll. Idag har jag bara tagit det lugnt. Har ritat mest hela dagen och fotat lite. Mer har jag inte haft lust till. Har kikat på första avsnittet i säsong 8 av Supernatural och första avsnittet i säsong 2 av Hart Of Dixie, alltså helt nya avsnitt :D YEEY. Var super bra så nu taggar ja nästa vecka, fast har ju nyaste avsnittet av Glee att se imorgon. Men nu ska jag nog sova, gnatt
 

Whenever I see you, I'll swallow my pride and bite my tongue

Har fortfarande sjukt många vitsippe bilder som jag ännu inte lagt upp haha, så här får ni några :P
 
 
 

Lana Del Rey


Before I Die


Alfie


When I look into your eyes, It's like watching the night sky, Or a beautiful sunrise

Hej. Idag har jag fotat ute i det fina höstvädret. Har varit underbart ute idag, varmt och soligt. Sedan har ja ritat, har säkert gjort 10 olika bilder men ingen blev bra men nu har jag en på G och den blir nog bra, hoppas jag iallafall. Har även bakat havreflarn idag, dom blev super duper goda. Men nu ska jag kika på Glee och Hart Of Dixie : D och imorrn kommer första avsnittet av SUPERNATURAL SÄSONG 8 :D WOOP WOOP
 
 
 
 
 

But even then I knew I'd find a much better place. Either with or without you


I won't give up on us. Even if the skies get rough

Hej. Nu är jag hemma från Kungälv igen, :( vill bara tillbaka.. Har gjort så mycket roliga saker, har shoppat en massa, träffat massa underbara människor som jag saknat så sjukt mycket. I fredags blev det ju som sagt Universeum med Lina och det var awesome, massa underbart söta djur och även äckliga djur, bilder från fredagen kommer senare :) I lördags var det gaj och partaj, först blev det middag på en kina restaurang med massa goa människor sen vidare till farbror för partaj, även där en massa goa människor. Lite senare komme Johan och John, as kul att träffa dem igen :'D Blev sent, va inte i säng förens vid 3 tiden på natten, sov nästan hela söndagen och blev inte mycket gjort. Igår morse bar det iväg hem :'( Nu söker jag jobb för fullt så att ja kan komma ner till Kungälv så fort som möjligt, skickade in 3 jobb sökningar idag varav en inte behövde någon fler anställd. Imorn blir det att kika vidare.
Var först tänkt att jag skulle gå skola i Kungälv från Januari till maj men ändrade mig, vill ner tidigare så jag söker jobb istället och någon borde ju nappa, blir arbetsförmedlingen på torsdag med. Nu ska jag sätta på en bra film som jag kan gråta till, känner mig inte på bra humör just nu ... har sina orsaker. Men god natt
 

I'm talking in circles, I'm lying, they know it, Why won't this just all go away


RSS 2.0