Söndag

Hej. Igår var det som sagt begravning :/ lilla Emelie som nu har lämnat oss, men hon har det bra nu. Efter det blev det fika med alla och sen hem. Blev grillat till middag, var en massa människor här. Blev ingen Top Cats för min del, hade skjuts dit men inte hem så det sög ju. Men inte deppar ja för det, hade en awesome kväll :D Blev lite cider och nå vin. Idag blire att hänga med kusinen och sen får ja se va det blir. Är sjukt sugen på att se bio.
 
 

VECKANS BLOGG 29/7-5/8

Nu är veckans blogg 22/7-29/7 avgjord. Vinnarna blev :
http://happinessfoton.blogg.se/
http://sarahelfstrom.blogg.se
http://maddez.blogg.se
http://isaloll.blogg.se
http://zenna.blogg.se
 
GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG TILL EN NY OMGÅNG AV VECKANS BLOGG I DETTA INLÄGG
Denna omgång avgörs på söndag den 5/8
 

Red Light Spells Danger

Hej. Har haft fullt upp de senaste dagarna, hängt med Veronica mest varenda dag. Igår va vi på stan, köpte n ny mobil, Samsung Galaxy Ace och solbrillor. Idag är det begravning och ikväll blire nog Top Cats, om någon kör oss :P
 

Lol SO TRUE


All that I say, you always say more

Hej. Igår blev det att bara ta det lugnt, käkade middag hos farmor och sedan blev det film hos Veronica. Först såg vi Stoltet & Fördom och sedan blev det True Blood. Var hemma vid typ halv 11 eller något. Idag blire la att hänga med Veronica, kanske ta en promenad och sedan se film antar jag.
 

Bye, bye, baby it's been a sweet love


Himlen är oskyldigt blå


She took the midnight train going anywhere


When will I see you again?

Hejhej. Har inte hänt så mycket de senaste dagarna så har inte haft något att skriva om. Men idag blire att ta det lugnt, ska städa lite och läsa :) Läser en super duper bra bok just nu , en deckare, snart läst ut den:D Har som mål att läsa ut den idag, den heter "Den du inte ser" med Mari Jungstedt :) Första boken som hon ha skrivit. Sen blire bok nummer 2 ;)
 
 
 

VECKANS BLOGG 22/7-29/7

 

Im on fire

Hej. Igår blev det att vara med Veronica, på dagen åkte ja med henne och hennes föräldrar på loppis runda, vi var runt lite här och var på olika loppisar, och det ja köpte var hela 21 böcker. hahah, men de va billigt. Köpte alla tre Sagan om ringen böckerna för 10 kr styck, sen på ett ställa fick man köpa en påse för 20 kr och plocka den full med grejer , ahha så plockade den full med böcker . Men jag är nöjd med mina köp, böcker är alltid bra att ha.
Och sen igårkväll blev det film med Veronica, vi drack några cider och kika först på Fritt Vilt och sen blev det är kärleksfilm med Josh Duhamel. Tror Veronica blev lite rädd för Fritt Vilt, men ja har redan sett den några gånger men den va fortfarande lika läskig. Nu ska jag rita lite och sedan läsa.
Hane
 

Before I Die


Får får får, Nä, får får lamm


So I won't let you close enough to hurt me

Godmorgon. Klev upp för en stund sedan och snart blire frukost. Vet inte vad det blir idag, blir nog att hänga med Veronica. Va hos henne igår och såg I Walk The Line. Den filmen är så sjukt underbar, har sett den säkert 17328102 gånger men va ba tvungen att se den igen;)
 

1x18: To Wish Impossible Things


I kept my distance so you would be free,


Strangers, waiting, up and down the boulevard

Hej hej. Idag har ja bara tagit det lugnt, vaknande vid typ halv 10 av att telefonen ringde och sen kunde ja inte somna om. Har sett lite Hart of Dixie och sedan kom Tudor och vi kika lite på film och nu ritar jag. Får se vare blir ikväll blir nog att vara med Veronica.
Igår blev det lite bad med Veronica och sedan var ja hos henne till 9 typ, hennes mamma gjorde våfflor, så sjukt goda dom var, sen såg vi film :)
 

Fototävling hos Sandra

Är med i en fototävling hos Sandra :) här är mitt bidrag.
 
 

Walk Of Life

Hejhej, har inte haft tid att uppdatera bloggen på några dagar nu. Har gjort en massa saker, tisdags kom Evelina och hennes kille till Eves pappa så hängde med dem och fotade Eves killes nya valp, en jämthund så sjukt söt. Sen på kvällen får vi till skogs och släppte en hund och grillade korv, var riktigt mysigt. Sen igår blev det stan och shoppa lite , hittade en klänning till begravningen, tights, mascara och några böcker. Sen igår kväll blev det fiske med Veronica, hennes mamma och en till och det var kul men varmt och massa mygg.
Idag vet ja inte riktigt vad det blir, ska städa mitt rum snart och sen blire la att vara med Veronica, få se vad vi hittar på :)
 
Bilder från tisdagen:

Waterdrops


Motljus

Fotade lite motljus i stugan, prickarna på den stora bilden är typ myggor :P gillar den sjukt mycket.
 
 

Godkväll

Hej, idag blev det marknad i Åsele. :) Träffade Ida så gick med henne ett tag sen så stötte ja på Alex med =) Kul att träffa klasskompisarna, saknar dem sjukt mycket. På markande köpte jag en bok, en bandana och en tjock tröja med rollings stones tryck fram och bak, sjukt snygg va den.
Nu har jag lagt mig i sängen för att kika på One Tree Hill, säsong 9 är sjukt spännande och Chris Keller är ju bara för bra:)
 
 

Vitsippor


Or have you completely erased me from your memories?

Hejhej. Har nu lagt mig i sängen och ska kika på serier hela natten, eller ja iallafall så länge jag orkar. Först ut blir det Hart of Dixie sen vet ja inte vad det blir.
Idag har ja inte gjort någonting har regnat mest hela dagen och åskat och jag har varit på allmänt dåligt humör. Är så sjukt less på att bara gå hemma, har varit hemma mest hela sommaren. Vill ut och ha kul, ut och resa .. Men lär ju inte bli något sånt i sommar.... inge Kungälv heller, vill ju inte åka själv.. Skönt att jag snart flyttar ner dit. Ska bli så skönt att komma bort från den här hålan. Är så sjukt less på den.. Nej men nu ska jag fortsätte se.
 
 

Älskar, älskar inte..


DAGENS KLIPP 2012-07-14

 

Bethany Joy Galeotti


God only knows what we're fighting for


1x22: The Games That Play Us


If I leave here tomorrow. Would you still remember me?


Just a small town girl, Living in a lonely world

Hej. Idag regnar det och de vill aldrig sluta heller. Har bara tagit de lugnt, sett one tree hill, spelat uno och nu är det mer one tree hill och ritar lite också.
 
 

Linn Hoff


Jag fatta allt och ingenting, Där stod ju du som alltid skulle va min

Tjena. Sitter och lyssnar på musik och bara slappar. Regnar ute.. Imorn vill ja dra te Åsele marknaden. men skulle tydligen bli regn och vill se Top cats men ha ingen att hänga med. inte kul alls :P
 

John Lennon was beautiful...


Beagle valpar


I Will Love You Till The End Of Time


<3

Du har det bättre nu<3 älskar dig<3

I gave you the space so you could breathe,

Hej hej. Just kommit hem , har varit och fotat ur söta beagle valpar :D så sjukt gulliga, skulle kunna fota dom i flera veckor, bara stå och fota och gosa med dem =) Bilder på dem kommer strax, ska bara gå igenom dem :)
 

Mira


'Cause I'm as free as a bird now, And this bird you can not change


Uno time

Tjena, sitter nu och spelar Uno med kusinen och syrran, går la sådär :)
 

Evelina & Clara


I've been walking in the same way as I did


2x17: Something I Can Never Have


Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig

Hej. Sitter och kikar på One Tree Hill med Linn, har varit tråkgit väder idag mulet och massa mygg. Men va ändå ute på en liten fotorunda, imorn blire nog att fota söta valpar och kanske hästar.
 

Rita


When was the last time you thought of me?


Nyckelpiga


Close enough to start a war. All that I have is on the floor


Ny blogg.

Hej ;) då har ja startat en ny blogg, var så fruktansvärt less på min andra http://www.evelinaahli.blogg.se , så det känns skönt med en nystart. Får se hur länge jag stannar här men i nuläget vill ja då inte lämna denna blogg :)
Och jag är sjukt nöjd med min nya bloggdesign som Rebecka på http://rebeckasfoto.blogg.se/ har gjort till mig, tack så mycket :D
 
 

Följ mig på Blogkeen

EVELINA - art & photos

Följ mig på bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0