I walk with my head down, Trying to block you out


And in the end, you're still my friend at least we did intend


When It Rains


God morgon

Hej. Snart bär det iväg till Göteborg med Lina, ska till Universeum, kommer bli awesome. Kameran ska med, har inte tagit fram den något på hela veckan, men nu är det äntligen dags.
 

Before I Die


You know I can't believe it. When I hear that you won't see me


Fly Away


Föl


I was working as a waitress in a cocktail bar. That much is true


Lilla fågeln


But now I think it's time I live my life on my own

Hej hej. Har haft fullt upp de senaste dagarna men nu har jag äntligen tid att uppdatera. På söndag morgon åkte vi som sagt ner till Kungälv, åkte vid kvar över 5 på morgonen och var typ framme här halv 6 på kvällen. Lång resa som gick bra. Igår blev det makril fiske ute i Marstrand. När vi nyss hade kommit ut sken solen och det var fint, men bara någon timme senare så blev det mulet och det började blåsa as mycket, var super stora vågor och var rätt läskigt att vara så långt ute i havet med så stora vågor. Vi fick bara en liten makrill, sedan la vi iland på pater noster för att fika, det var kallt och det började blåsa ännu mer, tydligen var det klass ett varning så vi skynade oss att fika och sedan får vi därifrån. Hemresan var läskig, vågorna var super stora och man blev as blöt där man satt i båten, pappa fick till och med en kallsup där han satt. Sedan tog ja det lugnt resten av dagen, vid typ halv 6 kom Lina och Elin och vi satt och snacka lite grann om allt möjligt.Var super kul .  När dom hade åkt så for jag och Annika och köpte 2 kilo godis och sedan blev det att se film, la oss vid typ 10 och somnade direkt.
Idag blir det att ta det lugnt och i eftermiddag blir det att dra till Stenungsund och shoppa lite med Annika.
Men nu ska jag se lite Tv och sen baka. Hade gött
 
 
 

You, with your words like knives. And swords and weapons that you use against me


Kelly 2



Drunk and grumbling on about how I can’t sing

Hej. Har haft fullt upp idag, har städat klart nu, har packat och färgat håret med. Packningen är inte klar än. Men inte så mycket kvar nu. Åker ju till Kungälv imorn och stannar där nu till jul typ, så måste ha med mig det jag behöver sen när jag har hittat ett jobb blir det att söka lägenhet och då får man hämta restan av sakerna. Får se om ja har tillgång till internet när jag är där nere men det borde jag ha. Men har gjort lite tidsinställda inlägg ändå.
 
 
 
.

 

 

 

 


Cause even the stars they burn. Some even fall to the earth





The five years we have had have been such good times

Godmorgon. Nu ska jag göra mig klar sen bär det iväg till stan. När ja kommer hem blir det att städa klart rummet och bestämma vad ja ska ha med mig. Drar söder ut på söndag morgon och kommer nog inte hem på ett tag. Och har äntligen bestämt mig för vad jag vill syssla med i framtiden. Gött
 

I don't wanna be someone who walks away so easily




Read All About It


It's much too late to find. You think you've changed your mind




Im On Fire

Hej hej. Idag har jag städat och letat jobb som en tok.. finns seriöst inget, ahha drygt! imorn är det körlektion och sen hänga med Veronica. Nu blir det film och sen sova. Gnatt
 
 

I'm here to stay and make the difference that I can make


Learn to be strong, I won't have to fake it


Bättre sent en aldrig :)

Nu kommer 3 bilder som jag fotade när jag var hos Ida för några veckor sedan
.


 
 

You'd better change it back or we will both be sorry

Godmorgon. Vaknade vi halv 8 idag.. jag som hade tänkt ta sovmorgon. Men men, nu blir det frukost och sen städa och blir nog att dra ner till Veronica idag och kika på Supernatural.
 

You know I don't believe it, When you say that you don't need me


I Will Be The Flame

Tjenixen, idag har jag städat lite (är inte klar), varit ute på en promenad med Veronica och sedan sett Supernatural med Veronica och hennes mamma. Dom sitter nog hemma hos sig nu och sträck ser. Men förstår dem, brukar också göra det . Nu redigerar ja lite bilder och lyssnar på musik och snart ska jag sova, är sjukt trött. hané
 


If anyone asks, I'll tell them we both just moved on



Morris 2




God Morgon

Hej. Har nästan nyss vaknat och ska snart käka frukost och kika på True Blood. Sen blir det att städa, rensa en massa och så innan jag drar söder ut. Ska även skriva lite personliga brev som ja kan lämna in i vecka i olika butiker där jag ska söka jobb. Veronica kommer även hit senare, får se va det blir , men troligtvis Supernatural =)
 



How can I tell you about my loved one?




God natt

Hej. Dagen har varit rätt så händelserik, har kikat på när min farbor fixat iordning lite i hans stuga, har fotat en massa, plockat kantareller, övningskört, bakat cupcakes och käkat middag hos Veronica. Nu har jag nyss duschat och ska snart krypa till sängs, ska upp tidigt imorn, har körlektion halv 9 imorn bitti, sen blir det att ta en sväng på stan med Veronica.
 
 

I know i'm meant for something else




Need You Know

Hej. Idag har ja gjort en del, har varit och köpt godis till ikväll och sen så har ja packat massa älgkött som vi fick hem idag. Och har även fotat en massa höstbilder. Snart middag och sen ner till Veronica och tjöta.
Om ungefär en vecka drar ja söder ut och blir nog kvar där nu. Är så sjukt taggad på att flytta.
 

Glory days in the wink of a young girl's eye




They Will Not Control Us

Hej. Har inte haft tid eller ork att skriva något på flera dagar, har haft det fullt upp mest hela dagarna. Idag har Agnes varit här och vi har kikat på film. Blev Da Vinci-koden, Nowhere Boy och Kick-Ass.. Får inte nog av Aaron Johnson, så sjukt snygg. Har varit skit väder idag, blåsigt och regn så har inte kunnat vara ute något. Men ska tydligen bli bättre imorn så då blir det ut och fota :)
 



Hösten är här..


Whatever comes, I know how to take it




I can't get it all without my feet on the ground



Beagle






Dont Look Back In Anger





Always & Forever




Before I Die






Somewhere Only We Know

Hej. Idag har ja bara slöat och sett Glee med brosan som varit hemma idag. Dåligt väder har det varit med, mörkt och trist. Fotoinspirationen ligger på 0 när det är sånt här väder.
Nu sitter jag och redigerar lite bilder som kommer upp på bloggen någon gång framöver, har massa bilder som ska läggas upp. Massa sommarbilder. Men får se om ja hinner lägga upp allt innan vintern. Nu ska jag rensa kameran och sen rita, hade gött
 

It isn't silly, love isn't silly, love isn't silly at all




Glory days well they'll pass you by





Sometimes I don't wanna feel




2x23: The Leavers Dance


Someday We'll Know

Hej. Idag har jag bara tagit det lugnt, har fotat lite och inte gjort så mycket mer. Är super fin väder idag fast det blåser och är lite kallt. Jag som ville fota höstlöv, fast sjukt svårt när det blåser. Ska ut en sväng snart och fota lite mer.
Igår började pappa jaga och de fick skjuta 2 älgar. Det är otroligt bra för att vara första dagen. Åhh.. nu får vi massa gått kött, typ all får älg köttfärs är slut men snart får vi mer. GÖTT!
 
Nej, nu ut och fota. Ciao
 


Do Not Smoke





I picked you out, I shook you up and turned you around




We Marching On

God Morgon. Hade fullt upp igår så hann inte blogga något. Idag ska jag försöka vara lite mer aktiv. Idag blir det ut att fota i det vackra höstvädret och sen får jag se vad det blir. Ska rensa kameran och rita. Blir tacos till middag. gött. Men nu frukost, hade gött
 

 
 

Collecting Your Jar Of Hearts



Fly On The Wings Of Love





God Natt

Hej. har varit på stan hela dagen idag, for vid halv 9 och var hemma vid halv 4. Köpte ett par jeans, strumpbyxor och en parfym. Har dammsugat och bäddat rent i sängen, så känner mig duktigt. Nu ligger jag i sängen och slöar, ska se Glee snart, sista avsnittet i säsong 3, har som sagt sett om alla säsonger och skulle kunna se dem igen. Nästa vecka har säsong 4 premiär , så lite taggad är man ju allt =)
 
 
 

Light Up The World Tonight


Losing My Mind, Losing Control

Hej. Snart drar ja till stan med farmor, Veronica och hennes mamma. Kommer bli awesome :)
 
 
 

Old House






Hungry Like The Wolf.

Hej, Idag klev ja upp vid halv 7, hade tandläkartid vid 20 i 9. Gick bra ,inga hål och fina tänder.
Idag är det verkligen storm ute. Blåser se nanting, så he gäll att ha något tung i fickorna när man går ut, annars är det risk att man blåser bort. Idag blire nog att hänga med Veronica, var ju med hon igår, blev promenad och film och idag blir det nog bara film. Inget trevligt promenad väder ute just nu. Och jag som ville fota idag, men de blev icket av. Men nu ska jag ta något att käka. Ciao
 


Wild, Wild Horses




Anna Paquin


I Want To Be Free As A Bird




Lill kalven


Life Is To Short To Even Care At All

Hej. Idag vaknade jag vid halv 9, tidigare än vanligt och har hunnit med mer saker än vanligt . Och snart blir det promenad med Veronica och sen blir det troligtvis film (som vanligt). Vad vi ska se vet jag inte, men det löser sig alltid.
 



Brusiga löv





God Natt




I Run Away

Hej. Idag har ja haft fullt upp. Har fotat en del så ska rensa kameran senare om ja får tid, sen har ja hjälpt pappa med nå grejs så fick 100 kr.. göööött. MONEY MONEY MONEY. Nu sitter jag och väntar på middagen och sen skulle nog Sandra komma ner, vi ska kika på några bilder och göra ett collage =)
 



Glee - Cough Syrup

 

I Wish I Was The Moon Tonight


I Drove All Night To Get To You




Guide Me Home Tonight

Godmorgon. Lika tråkigt väder som vanligt. Blåser och regnar. Idag blir det att skriva CV och sånt och sen ska jag nog rita. Sen får ja se vad dagen erbjuder. Blir nog bara att ta det lugnt och se Glee.
 

Söndag



Morris


Tonight We Are Young




I gotta find myself, But I don't know how




God morgon

Hej. Har nästan nyss vaknat. Dåligt väder idag, regn, regn, regn. Idag blir det att dega inne. Rita, ska också försöka städa. Men annars blire nog bara rita och se Glee.
 

Let's Do The Time Warp Again


RSS 2.0