Skogsrået I

 

Work In Progress Tinker I

 

En novell om en man & en kvinna vars vägar möts under tragiska omständigheter..

http://thischarminglife.blogg.se/
En novell om en man & en kvinna vars vägar möts under tragiska omständigheter..
om ett kriminellt motorcykel gäng & om en kvinna med ett förskräckligt förflutet, tillsammans måste de samarbeta för dem & klubbens överlevnad medan fienden är närmare dem än vad dem tror. 
 
Ur Kapitel 150. Torn
”Please Austin, I can explain.” Hörde Austin bakom sig, men han såg sig inte om. Det fanns inte längre någonting som band honom till Meghan, han var för sårad och för stolt för att se sig om och möta hennes tårfyllda ögon. Istället såg han framför sig friheten som hans svartamotorcykel skulle kunna ge honom. Det var inom räckhåll, han skulle bara behöva ta några ynka steg till för att få känna av den stenhårda metallen och grensla det svarta lädret. Alla hans tankar om frihet rycktes ifrån Austin rakt framför näsan på honom när Carols röst skar genom luften.

”Austin! You have to get back here, she’s gone into labour!” Han stannade upp och hörde sig själv stöna av irritation sekunden innan Carols ord sjönk in. Meghan var påväg att få barn, inte hans barn utan någon annans barn. Var han verkligen skyldig till att ta hand om Meghan efter allt som hade hänt? Egentligen inte. Om han vände sig om skulle han gå miste om chansen att få känna friheten, om han inte vände sig om så skulle hans samvete förmodligen äta upp honom inifrån. När han vände sig om och såg Meghan som -  med panikartad rädsla i sina ögon som var riktade mot honom - höll sig om sin svällande mage var det någonting inom honom som tände. En viss ansvarskänsla och för att vara ärlig blev även han lite panikslagen. Det var för tidigt för att Meghan skulle föda, en liten röst inom honom sa att detta var hans fel i och med att det var han som hade kickat ut henne för bara någon minut sedan. Det tog honom inte många sekunder att ta sig fram till Meghan och under den tiden hade även Moe tagit sig ut med en kall öl pressad mot sin kind.
”Bring the truck around. Now!” Befallade han Moe, som snabbt släppte ölburken och gjorde som han sa. Austin svor och satte sina händer på Meghans axlar, som skakade av rädsla.
”Austin, I’m so sorry. Please I can explain everything.” Snyftade Meghan strax innan hon skrek till av smärta. Var det en icke manlig sak av honom att säga att han blev livrädd för vad som pågick i den stunden? Hans lätt panikartade blick gled över till Carol, som verkade vara lugnet själv, som då steg in och fångade upp Meghans blick. ”Breathe, dear. Breathe.”

 

 

Grattis min bästa <3

Idag fyller denna tokiga hund 10 år. Han är mitt liv <3
 
 

Veronica in a 40s dress I

 

Ain't Goin' No Place

 

Just keep running and we can stay up all night

 

Du är tokig men jag älskar dig ändå!

 

Gandalf

 

Snobben I

 

Stockholmsgatorna 2013 III


Can't find the road that runs through, Falling in love with you

 

Busfrön I

 

Cute Little Horse II

 

Beautiful Deer

 

RSS 2.0