Shantel Vansanten


Saw him the other night at this roadside bar, I was walking in, he was walking out

Godmorgon. Blev inget bloggande igår. Var hos Agnes hela dagen, var la där runt halv 8 och va inte hemma förens vid halv 9. Var awesome, vi såg film, bakade, fotade hästar, spelade Halo och rockade musik. Bildern från gårdagen kommer när ja orkar rensa dem. Vi såg även en jätte konstig stor larv som seriöst såg ut som en krokodil.. knepigt
Idag regnar det ute och det rä sjukt tråkigt. Får se vad dagen erbjuder, blir nog bara att ta det lugnt och rita.
 

You Get What You Give


One Bourbon, One Scotch, One Beer


Blueberry





What Happened To Saturday Night?


Santana Lopez


Some people wanna fill the world with silly love songs.


Snake earrings 1

Fick dessa örhängen av pappa när han komme hem från Gotland, så sjukt fina :)
 

You Cant Stop The Beat

Hej. Idag har ja varit i stan, har haft körskola och sen gick ja en sväng med pappa på stan. Köpte hårfärg och en bok. Nu ska jag bli rödhårig igen nu när hösten är här, har inte färgat håret på hela sommaren så har väldigt blekt hår nu. Inte ofta ja är så här ljushårig.
Nu ska jag rita lite i photoshop och sen får ja se vad det blir. Hane gött
 

There's always a seed Before there's a rose, The more that it rains, The more I will grow


Santana Lopez - Work In Progress


Before I Die


Words I Couldn't Say


To know who I am Before I know Who I wanna be

Hej. Idag är det sur väder ute. Har regnat hella natten och hela dagen och det är inte lite det regnar heller. Det bara öser ner. usch. Har inte gjort så mycket idag, just nu sitter jag och redigerar lite bilder och sen blir det att rita. Ska fixa Eves blogg design sen med :)
 

It´s Only Love

Tur att jag har världens finaste, underbaraste och bästa hund<3
 
 

Never Going Back Again

Hej. Idag har jag gjort ganska mycket, har varit och fotat en massa, blev rätt många grymma bilder. Tudor har även varit här idag så har busat med honom. Han är så söt. Sen skulle hans morfar hämta en gammal bil, en duett, så hängde med han och pappa när dom skulle bärga den. Sjukt snygg bil. Och pappa har sålt PV nu ... fan.. trodde jag skulle få det.. Men han hade inte tid att fixa den så han sålde tillbaka den till förra ägaren. Lite deprimerad är man ju allt. Men sen när ja får jobb, pengar och körkort ska jag köpa mig en gammal bild. Det är min dröm. Men nu ska jag se Glee , hane gött
 

You'd think that people would have had enough of silly love songs


Världens sötaste busfrö


Emma Pillsbury


Now five years later on you've got the world at your feet

Hej. Vaknade vid 10 idag, käkade frukost och gick sen ut i skogen med mamma och syster för att plocka blåbär och kika efter kantareller. Hittade både blåbär och kantareller. Nu har jag bakat blåbärs cupcakes som vi ska äta till efterrätt ikväll, bilder på dem kommer senare. Fotade även lite i skogen så bilder kommer också :)
Nu blire att rita lite i photoshop, snart klar med en bild som kommer upp här sen:) hane gött
 

No final kiss to seal any seam


As If We Never Said Goodbye


Won't you fly, free bird,


Lana Del Rey

Har haft denna klart rätt länge men har aldrig orkat scanna in den, men nu är det gjort ;)
 
 

You were workin' as a waitress in a cocktail bar, When I met you


Daenerys Targaryen

Har insett att ja inte har lagt upp något ritat på bloggen ännu:P Så här har ni en bild ;)
 

Why do I reach for the stars When I don't have wings To carry me that far?

Hej på er. Idag känns det som en bra dag :D är riktigt glad idag och det har ju sina anledningar ;) hehe, love this feeling. Men iallafall så idag är det mulet och imorse regnade det. Men ska ändå försöka mig ut. Blir en promenad och fota lite hästar, om dom är bra till. Sen så är det ju fredag och det är sjukt gött.
Men nu blir det lite målande i photoshop :'D hane gött
 

I had a friend was a big baseball player back in high school

God kväll :) Har hunnit med rätt så mycket idag, har städat till vovven och duschat honom sen så har ja ritat och sett Glee. Mer blev det inte av. Hhaha kanske inte var så mycket ändå men det är iallafall någonting.
Nu sitter jag och ritar i photoshop. Var ett tag sen så tyckte att det var dags ;) Snart blir det att krypa ner i sängen och kika på Glee :'D
 
Ciao
 

Love doesn't come in a minute, Sometimes it doesn't come at all

Hej. Hittils har dagen varit lugn, har sett Glee och latat mig. Snart blir det duschen och sen ut och plocka lite blåbär och fota. Sen in och försöka skriva klart CVt. Sjukt tråkigt att bara gå hemma varenda dag. Så nu ska ja ha mig ett jobb, så ja kan flytta härifrån:P vill ut i världen
 

Working hard to get my fill, Everybody wants a thrill


So many things To do and say But I can't seem To find my way

Hej. Idag har ja inte gjort något. Får se vad det blir senare. Städa lite och fota kanske. Tråkigt väder idag med. Känns verkligen att hösten är här nu..
 

I can't give you, what you think you gave me


Glee time

Yes, rubriken säger allt. NU blir det Glee . Har börjat se om allt och ska precis börja se säsong 2 ;) yeesss
 
 

A singer in a smoky room, A smell of wine and cheap perfume


I See You


But I know I have a fickle heart and a bitterness

Hej. Idag blir det bara att ta det lugnt. Var tänkt att ja skulle ha en körlektion idag men har en sån hemsk huvudvärk så jag avbokade den. Nu ska jag bara lägga mig framför TV och kika på Glee med syrran, hur mysigt som helst.
 

Besök min fotoblogg

Finns nu även på www.evelinaahsfoto.blogg.se . kommer uppdatera den bloggen lite då och då. men som sagt är mer aktiv på denna =)
 

Walk of life

Hej hej. Idag har jag hunnit med rätt så mycket :) Har tagit spruta, gått en promenad med vovven och borstat honom och sen så har jag hängt tvätt och övningskört. Resten av dagen blir det att ta det lugnt. Kanske ut och fota lite och städa mitt rum. Ska försöka starta igång min foto blogg igen. Men just nu är den under uppbyggnad. Kommer lägga ut bilder där lite då och då.
 

Imse vimse spindel klättra uppför trån


You left with no goodbye, not a single word was said


Though this feeling I can't change, But please don't take it so badly


Cute horse


Ding Dong The Witch Is Dead


Butterfly Fly Away


A Man's Best Friend


He took the midnight train going anywhere


All Summer Long

Hej hej. Idag åker jag till stugan så kommer inte uppdatera något under helgen. Gör lite tidsinställda inlägg med bara bilder :)
 

For the first time, in a long time


Glee time

Nu blire att se Glee, sista avsnitten av säsong 3 :D
 

1x21: The Leaving Song


Dont Stop Believin

Godmorgon. Snart beger jag mig in till den stora staden, blir shopping med Veronica. Eller vi ska nog mest kika på secondhand eller så :D Hoppas man hitta något riktigt fint.
 
När jag kommer hem ska jag lägga upp lite ritade bilder. Har 3 bilder som bara har legat på mitt skrivbord i väntan på att läggas upp på bloggen , så ska se om ja hinner när ja kommer hem från stan.
 

Mean Old Man

Hej på er. Åkte hem från Ida igår istället för idag. När ja komme hem så gick ja ner till Veronica och var där ett tag och surra och sen gick ja hem. Idag hänge ja med Veronica, såg film´, va ute och gick och ännu mer surr. Nu ligger ja i sängen och ska kika lite på Spartacus innan ja sover.

I got the summertime, summertime sadness


Farlig häst

Hahah, hästen såg riktigt farlig ut på sista bilden xD
 

Just a city boy, Born and raised in South Detroit


Frog Love


Hej då

Snart drar jag iväg till Ida :'D Längtar som FAN
 

For I must be traveling on, now. Cause there's too many places I've got to see


I can't keep up with your turning tables

God morgon. Snart blire att börja packa, idag drar ja till Ida :D Kommer göra tidsinställda inlägg med bara bilder =)
 

Godkväll

Hej. Blir ett avsnitt av Spartacus (eller två) innan ja lägg mig. Imorn bär de som sagt av till Ida i Villhelmina. Få se om ja åk själv eller på Alex skulle med. Alla ballar ju ur. Va först 5 stycken som skulle åka och nu blir de typ bara jag ... och Maria som redan här där. Men kommer bli awesome ändå. :D Är iallafall sjukt taggad ;)
 

Veronica i kvällssolen


Kelly


Just Rock On

Hej hej. Vaknade vid halv 9 idag, har inte gjort så mycket ännu. Har käkat frukost och kikat på Alcatraz och snart blir det dushen och sen rita tror ja. Måste försöka träna lite på kör teorin men pallar seiöst inte haha .
Taggar iallafall helgen, då blire att dra te Ida med några polare..  Kameran ska med så bilder från helgen får ni se på söndag.
 
 
 

Tell Me Baby, Whats Your Story


Rocking My Life Away

Hej. Idag har jag inte gjort så värst mycket, gick en liten promenad och sedan blev de monopol. Spelade i två timmar och sedan gav vi upp. Det tar ju seriöst aldrig slut. Har även börjar skriva CV så snart kan ja söka jobb. gött .
 

Nothing Else Matters


Long time

Hej. Nu var det en vecka sedan ja uppdaterade. Fy skäms. Ska verkligen försöka bättre mig nu. Idag skiner solen så ska snart ut och fota sen vet ja inte vad det blir. Är sjukt taggad, i slutet av September åker ja ner till Kungälv, blir den drygt en vecka, ska kika runt på lägenheter och jobb då. :)
 
 

RSS 2.0